prethodna  1 2 3  ...  naredna 

18.11.2018.

10. seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko, Skoplje 2018.

17.11. 2018. godine u Areni "Boris Trajkovski"u Skoplju održan je 10. seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko...

10. seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko, Skoplje 2018.

 U subotu, 17.11. 2018. godine, u Areni "Boris Trajkovski" u Skoplju, održan je 10. seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko.

Hvala domaćinima seminara i svim učesnicima na izvanrednom seminaru i divnom druženju, a Makedonskoj federaciji za realni aikido na podršci i uspešnoj saradnji!
Pravi primer sportske porodice, čestitke od srca za sve što ste do sada postigli!

26.10.2018.

Seminar Realnog Aikidoa, Almata, Kazakstan

Uspešno je održan seminar Realnog Aikidoa osnivača stila majstora Ljubomira Vračarevića u prelepom gradu Almata, Kazakstan pod vođstvom predstavnika WCRA, majstora Igora Petrovića i Sanje Vračarević.

Seminar Realnog Aikidoa, Almata, Kazakstan

Zahvaljujemo se našim dragim domaćinima, prijateljima i majstorima Артём Захаренко  i  Егор Буймов na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji seminara kao i svim učesnicima na pozitivnoj atmosferi i energiji koju su nam pružili.  Zahvaljujemo se na nesebičnoj podršci našim dragim prijateljima, majstorima i predstavnicima iz Ekibastuza koji su svojim prisustvom podržali naš seminar i pomogli u razvitku Realnog aikidoa u Kazakstanu.

Pored prelepe sportske atmosfere i pune sale  zahvaljujemo se i na prelepom druženju i dočeku koji ste nam svi priredili.

Nadamo se ponovnim  zajedničkim druženjima, treninzima i zajedničkim seminarima na kojima nastavljamo delo i put našeg majstora Ljube.

Veliki sportski pozdrav!

WCRA

15.10.2018.

Seminar realnog aikidoa za decu i odrasle - Novi Sad

U nedelju, 14. oktobra 2018. godine, u Novom Sadu, održan je 1. Međunarodni seminar realnog aikidoa za decu i odrasle u organizaciji CRA Stevanović...

Seminar realnog aikidoa za decu i odrasle - Novi Sad

U nedelju, 14. oktobra 2018.godine, u Novom Sadu, održan je 1. Međunarodni seminar realnog aikidoa za decu i odrasle u organizaciji CRA Stevanović. 
Seminaru je prisutvovalo 110 članova iz klubova iz Srbije, Makedonije i Austrije i to:

KRA Vračarević, KRA AS, CRA Crni panter, KRA Mali samuraj, KRA Feniks, KRA Pobednik, KRA Zlatni grifon (Beograd), KRA Bušido - Sujke, KRA Hajduk bušido (Kula, Vrbas), SURAiJJ Sveti Nikola (Zrenjanin), KRA Crna kobra (Pirot), KRA Bodyguard (Leskovac), CRA Stevanovic (Novi Sad), KRA Marui (Makedonija), Real aikido Vienna (Austrija).
Zahvaljujemo se majstoru Nemanji na odličnoj organizaciji seminara, a svim učesnicima na predanom radu, divnoj atmosferi i druženju!

03.06.2018.

Centralno polaganje za majstorska zvanja

U nedelju, 3. juna 2018. godine, u svečanoj ali SC Šumice održano je centralno polaganje za majstorska zvanja...

Centralno polaganje za majstorska zvanja

U nedelju, 3. juna 2018. godine,  u svečanoj ali SC Šumice održano je centralno polaganje za majstorska zvanja.

Među kandidatima su bili predstavnici sledećih klubova:

KRA Vračarević, Beograd; SURA Crni panter, Beograd; CRA Mali samuraj, Beograd; KRA Feniks, Beograd; CRA Stevanović, Novi Sad; KRA Bodyguard, Leskovac i KRA Lazarevi vitezovi, Kruševac.

Nakon pripremnih seminara, izvršena je selekcija kandidata, koji su na današnjem polaganju opravdali očekivanja komisije i svih prisutnih.

Čestitamo svima na osvojenim zvanjima i želimo da uspešno nastave sa radom.

 

 

12.05.2018.

Bitola open 2018

U subotu, 12. maja 2018. godine, u Bitolju je održan seminar realnog aikidoa Bitola open 2018...

Bitola open 2018

U subotu, 12. maja 2018. godine,  u Bitolju je održan seminar realnog aikidoa za decu i odrasle Bitola open 2018.

Seminar su vodili majstori Ana Vračarević, Djuro Ilić i Igor Petrović uz asistenciju majstora Bobana Aleksića, Nemanje Stevanovića i Borisa Nadja. U uvek lepoj i pozitivnoj atmosferi obradjene su tehnike za decu i odrasle, a učesnici su pokazali zavidan nivo znanja.

Zahvaljujemo se svima na odličnom radu i energiji, koja svako okupljanje u Makedoniji čini posebnim, a naročitu zahvalnost dugujemo organizatoru Bitola open-a, majstoru Djuri Iliću, kao i glavnim trenerima makedonskih klubova koji su uvek prisutni.

Radujemo se sledećem druženju!

prethodna  1 2 3  ...  naredna 

 

Slavujev venac 1
11120 Beograd
Adresni kod: 145805
Srbija

Telefon/fax:(381 11) 30 89 199
Slavica Babić: 063/24 29 13
office@wcra.rs
Skype: ljuba.vracarevic.wcra
Zakonom zaštićeno. Sva prava zadržava Ti Computers Solutions